Cei mai buni militari din Forțele Aeriene Române, premiați la Poligonul Capu Midia

148
Cei mai buni militari din Forțele Aeriene Române, premiați la Poligonul Capu Midia - xpoligonmidia-1634461984.jpg

Articole recomandate

24 de concurenți, militari din cadrul unităților subordonate Statului Major al Forțelor Aeriene, au trebuit să demonstreze în fața evaluatorilor că știu foarte bine legile și regulamentele militare și de specialitate militară, că știu să identifice și să recunoască vizual unele tipuri de aeronave și tehnică militară sau că pot comunica și se pot prezenta în fața unei comisii de evaluare. De asemenea, au avut de trecut un test la limba engleză, au dat proba de tragere cu armamentul de infanterie și au fost evaluați la deprinderile individuale de bază ( instrucția de front, instrucția sanitară, instrucția pe linie de apărare CBRN, instrucția de geniu și instrucția pe linie de comunicații și informatică). Nu în ultimul rând, au fost verificați la nivelul de pregătire fizică, conform Regulamentului Educației Fizice Militare, unde au avut de alergat 3000 de metri și de făcut abdomene și flotări. Ca în fiecare an, comisia le-a pregătit și o probă surpriză. După deliberări, au fost desemnați și premiați cei care au avut cel mai bun punctaj.

Locul întâi la categoria maiștri militari și câștigătorul trofeului „Maistrul militar al anului 2021” în Forțele Aeriene Române a fost ocupat de maistrul militar clasa a IV-a Răzvan Alexandru Panta de la Baza 95 Aeriană „Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu”.

La categoria subofițeri și câștigător al trofeului „Subofițerul anului 2021” în Forțele Aeriene Române, locul întâi a fost ocupat de plutonierul Cristian Ciobanu de la Brigada 76 Cercetare, Supraveghere și Recunoaștere “Dacia”.

“Gradatul profesionist al anului 2021” în Forțele Aeriene Române, și ocupant al locului întâi la categoria șoldați și gradați profesioniști a fost desemnat, în urma evaluării, caporalul clasa a III-a Alexandru Drăgulescu de la Baza 95 Aeriană “Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu”.

Finala competiției s-a desfășurat în Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaerienă "General de brigadă Ion Bungescu".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3437 secunde