Video Ce spune Dorel Onaca despre cauza incendiului de la vila din Eforie Sud

1636

Articole de la același autor



Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, 2 mai, în prima zi de Paște, la un imobil de pe strada Negru Vodă din localitatea Eforie Sud. Aproximativ 20 de pompieri s-au luptat cu flăcările, care au cuprins acoperișul imobilului și au distrus și o parte din clădire. După mai bine de patru ore, militarii au reușit să stingă incendiul. 


Imobilul aparține fratelui fostului senator Dorel Constantin Onaca, actualmente în boardul Agenției Europene pentru Siguranța Maritimă. Potrivit acestuia, incendiul a izbucnit de la o scânteie, de la hornul unei centrale termice, care era încă în garanție. 
„Este vorba despre o centrală pe brichete, care era încă în garanție. S-a produs o scânteie, la horn, care a aprins izolația exterioară a casei, iar flăcările s-au extins cu repeziciune spre acoperiș. Din fericire, nu a fost nimeni rănit, familia era în curtea imobilului în acele momente”, a declarat Dorel Constantin Onaca pentru „Cuget Liber”. 
În urma incendiului au fost afectate acoperișul pe o suprafață de 200 de metri, etajul întâi al imobilului, unde au ars mai multe bunuri și bucătăria, situată la parter.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5121 secunde