Ce se mai fură în România? Câini de rasă!

277
Ce se mai fură în România? Câini de rasă! - ddd-1580206418.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au dispus reținerea a trei tineri, dintre care doi minori, acuzați de furtul mai multor câini de rasă, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, măsura reținerii a fost luată în urma unor percheziții efectuate la locuințele tinerilor din localitatea Prăjeni, animalele furate fiind descoperite la domiciliile acestora.

"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în nopțile 12 spre 13 decembrie 2019 și 1 spre 2 ianuarie 2020, cei trei tineri au pătruns fără drept într-un padoc aparținând unui bărbat de 41 de ani din municipiul Botoșani și au sustras opt câini din rasa ciobănesc de Asia Centrală, creând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de euro. Cu ocazia cercetărilor au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor trei, ocazie cu care în locațiile vizate au fost identificați cei opt câini aparținând persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate", a afirmat Delia Nenișcu.

Potrivit acesteia, față de cei trei tineri, doi de 17 ani și unul de 18 ani, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4782 secunde