Ce mai ascund oamenii la trecerea frontierei…

263
Ce mai ascund oamenii la trecerea frontierei… - ddd-1580893734.jpg

Articole recomandate

Un număr de 328 de pachete cu tutun aromat pentru narghilea, în greutate de peste 16 kilograme, au fost descoperite de echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea într-un autoturism condus de un cetățean din Republica Moldova, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Galați și citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control la intrarea în țară, un bărbat de 27 ani, din Republica Moldova, conducând un autoturism înmatriculat în aceeași țară. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autovehiculului, în cadrul căruia echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit 328 de pachete cu tutun aromat pentru narghilea, în greutate totală de 16,4 kilograme, ascunse în spații special amenajate în semiaripile din spate și în scaunul șoferului autoturismului în cauză.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor și sancționarea contravențională a șoferului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3751 secunde