Ce inconștienți! Șoferi băuți și fără permis, trași pe dreapta de polițiști

Joi, 18 Iunie 2020
131
Miercuri, 17 iunie, în jurul orei 19.05, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu, împreună cu polițiști locali, au identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Insulei din orașul Ovidiu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Puțin timp mai târziu, în jurul orei 21.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Seimeni din orașul Cernavodă, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

v v v

Un alt inconștient a fost prins de polițiști, în noaptea de miercuri spre joi. Astfel, în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Corbu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași noapte, în jurul orei 01.15, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cireșilor din localitatea Chirnogeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

"În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală", au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 

Pagina a fost generata in 0.2915 secunde