Ce au pățit interlopii din Năvodari după ce s-au înjunghiat în stradă

3809
1
Ce au pățit interlopii din Năvodari după ce s-au înjunghiat în stradă - ceaupatit-1411737492.jpg

Articole de la același autor

Bărbații anchetați pentru reglarea de conturi care a avut loc miercuri, pe o stradă din Năvodari, au ajuns după gratii. Vineri, magistrații constănțeni au dispus arestarea preventivă a lui Mamut Asan, de 35 de ani, zis "Garaj", și a lui Cadîr Asan, pentru următoarele 30 de zile. Mamut Asan este acuzat de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar vărul lui, Cadîr Asan, este acuzat de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit anchetatorilor, în dimineața zilei de 24 septembrie, în jurul orei 10,30, inculpatul Mamut Asan a condus un Volkswagen Phaeton pe strada Nuferilor din Năvodari, "zonă extrem de populată la momentul respectiv al zilei", după cum punctează și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, și a lovit intenționat Dacia 1310, condusă de victima Osman Asan. Mașina a fost împinsă către un copac și un stâlp de iluminat public. Ulterior, cei doi inculpați au coborât din mașină, iar Mamut Asan a înjunghiat victima cu un cuțit cu lama de 20 de centimetri, iar vărul lui, cu un alt obiect contondent. Șoferul Daciei a fost înjunghiat în zona inghinală, în gamba stângă și în zona capului.

Se impune menționat că polițiștii din Năvodari anchetează și un al treilea suspect în acest dosar. Este vorba despre Marcel Jipeanu, de 36 de ani, din Năvodari, acuzat de mărturie min-cinoasă, după ce a declarat în fals în încercarea de a-l scoate basma curată pe Cadîr Asan.

Comentează știrea

marketglory
27 septembrie 2014
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. emal: [email protected] YM: stanciuadrian33

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5875 secunde