Ce au dispus judecătorii în cazul celor care au atacat trei polițiști cu pietre

107
Ce au dispus judecătorii în cazul celor care au atacat trei polițiști cu pietre - 11martiepolitistiultrajmihaivite-1394546639.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați și două femei din comuna Mihai Viteazu au ajuns în atenția magistraților constănțeni, după ce au atacat cu pietre polițiștii veniți să aplaneze un scandal. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, incidentul a avut loc în seara zilei de joi, 6 martie, când părinții lui Dumitru Lefter au sunat speriați la 112, cerând ajutor pentru că fiul lor, care era beat, îi luase la bătaie. La fața locului au ajuns trei polițiști, care au reușit să-l imobilizeze pe suspect abia după ce au tras un foc de armă în plan vertical. De altfel, suspectul, de cum i-a văzut, a sărit să-i atace cu o furcă! 
În timp ce suspectul era imobilizat și dus spre mașină, sora acestuia, cumnatul suspectului și încă o tânără au început să arunce cu pietre în mașina de poliție, distrugând geamurile și girofarurile. 
Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 1.700 de lei. Cei trei au fost identificați ca fiind Doinița Georgiana Lefter, Constantin Larion și Florentina Larion. Bărbații au fost arestați preventiv, sub acuzația de ultraj, în vreme ce Doinița Georgiana Lefter este arestată la domiciliu, iar Florentina Larion este sub măsura controlului judiciar. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Martie 2014
Stire din Eveniment : Șef nou  în Poliția Constanța
Vineri, 07 Martie 2014
Stire din Eveniment : Prinși cu peștele în Cielo
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Acțiuni ale polițiștilor constănțeni
Pagina a fost generata in 1.0807 secunde