Ce acțiuni au desfășurat polițiștii constănțeni

137
Ce acțiuni au desfășurat polițiștii constănțeni - politistipolitie-1367396217.jpg
La nivelul județului Constanța, polițiștii au organizat, ieri, opt acțiuni, fiind aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.900 de lei. 

Pe linie de investigații criminale

Ieri noapte, între orele 23.30/04.00, polițiștii Secției 2 au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor de animale și păsări, legitimând cu această ocazie șase persoane și aplicând o amendă în valoare de 100 de lei. În aceeași zi, polițiștii Secției 4 au organizat o acțiune pentru prevenirea si combaterea furturilor de animale, legitimând 11 persoane, consiliind patru crescători de animale ale căror microferme au fost verificate, înmânând materiale preventive și atenționând totodată patru persoane. Tot ieri, polițiștii Secției 4 au acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor comise prin violență, controlând patru localuri publice, legitimând 23 de persoane și înmânând materiale preventive.

Pe linie de ordine publică

Polițiștii Secției 3 au organizat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zona Gării CFR Constanța, ocazie cu care au legitimat 15 persoane, atenționând șase dintre acestea și aplicând patru amenzi contravenționale în valoare de 4.300 de lei. Totodată au fost confiscate 23 de pachete de țigări.

Tot ieri, polițiștii Secției 4 au acționat pe linia combaterii parazitismului social, ocazie cu care au fost legitimate patru persoane, atenționate două și sancționată cu avertisment una dintre acestea.

Pe linie de investigare a fraudelor

Ieri, între orele 09.00-12.00 și 16.00-18.30, polițiștii Secției 2 au organizat și desfășurat o acțiune, pe linia combaterii unor activități comerciale ilicite, legitimând 15 persoane și aplicând cinci amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6847 secunde