Video Ce a pățit constănțeanul care cultiva cannabis în podul casei VIDEO

801
Ce a pățit constănțeanul care cultiva cannabis în podul casei VIDEO - 13noiembriecannabis-1321171813.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au descoperit o cultură de canabis, în podul unei case de pe strada Sarmisegetuza, din municipiul Constanța. În urma perchezițiilor realizate de ofițerii de la Crimă Organizată, alături de criminaliști de la Inspectoratul de Poliție Constanța și mascații Grupării Mobile de Jandarmi, la trei locuințe de pe strada respectivă, oamenii legii au găsit, în podul uneia dintre acestea, o cameră special cu pereții acoperiți cu folie din aluminiu, prevăzută cu instalații de climatizare, iluminare, umidificare și ventilare, specifice cultivării plantelor de cannabis. În încăpere au fost șapte ghivece, dintre care trei aveau plante de aproximativ 1,70 - 1,80 m înălțime, ajunse la maturitate, a căror cantitate de marijuana este de aproximativ 2000 grame.
De asemenea, a fost găsită și cantitatea de 19 grame de cannabis, pregătit pentru vânzare, alături de un cântar electronic pe care existau fragmente de marijuana.
Cercetările arată că plantele erau cultivate de A.E., de 37 de ani, din Constanța. procurorii au dispus interzicerea părăsirii localității pentru o perioadă de 30 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier grav, la Lumina
Pagina a fost generata in 1.4348 secunde