CAZUL CARACAL. Noi oase descoperite de anchetatori în locuința lui Gheorghe Dincă

266
CAZUL CARACAL. Noi oase descoperite de anchetatori în locuința lui Gheorghe Dincă - img491325700-1565260269.jpg

Articole recomandate

Noi oase au fost descoperite de anchetatori în locuința lui Gheorghe Dincă în timpul unor noi percheziții la Caracal, anunță România TV. Deocamdată nu se știe dacă oasele găsite joi sunt de provenință umană. Acestea urmează să fie expertizate de medicii legiști. 


Anchetatorii au reluat, joi, cercetările la locuința lui Gheorghe Dincă din Caracal, principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Astăzi ar trebui să fie anunțate și rezultatele ADN ale dinților găsiți în pădure. Medicii legiști ar trebui să stabilească dacă dinții gasiți de anchetatori sunt sau nu ai Luizei Melencu, tânăra disparută în luna aprilie în Caracal, sau aparțin altei victime.

Gheorghe Dincă va fi dus astăzi la DIICOT Craiova, acolo unde va asista la expertiza telefoanelor, a aparatului foto și a laptopului găsit la el acasă.

Anchetatorii au găsit nu mai puțin de trei telefoane acasă la Gheorghe Dincă. Un al patrulea mobil a fost găsit la o familie căreia Dincă i-l vânduse. Despre cel de-al patrulea mobil, Dincă a admis că este cel folosit pentru a contacta familia Luizei Melencu, fata răpită în luna aprilie.

Despre telefonul de pe care Alexandra Măceșanu ar fi sunat la 112, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a fost ars pentru a nu putea fi identificat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7652 secunde