Video CAZ ȘOCANT! Româncă ținută captivă într-o piviniță și abuzată sexual timp de 10 ani în Italia. Femeia a născut și doi copii - VIDEO ȘOCANT!

1384
CAZ ȘOCANT! Româncă ținută captivă într-o piviniță și abuzată sexual timp de 10 ani în Italia. Femeia a născut și doi copii - VIDEO ȘOCANT! - italia48648400-1511422210.jpg

Articole recomandate

O româncă și cei doi copii ai ei au fost salvați de carabinieri după ce a stat timp de zece ani sechestrată într-o localitate din Calabria, sudul Italiei. Din 2007 până astăzi, românca, acum în vârstă de 29 de ani, a fost ținută captivă într-o cameră subterană, legată de pat și abuzată sexual de nenumărate ori. În urma abuzurilor, femeia a dat naștere a doi copii, care au fost obligați la rândul lor să trăiască în aceleași condiții ca și mama lor.

Totul a început în 2007, când românca a ajuns în Lamezia să lucreze la o familie de italieni ca îngrijitoare. După moartea bătrânei, însă, fiul acesteia a pus la cale un plan de groază, în care violențele și abuzurile asupra româncei erau la ordinea zilei. În urma abuzurilor sexuale s-au născut cei doi copii, care au fost obligați să trăiască în aceleași condiții ca mama lor: într-o pivniță, în spatele unei uși legate cu lanțuri, fără apă, curent, servicii de igienă, printre șobolani și șoareci și cu niște cartoane pe post de pat, scrie digi24.ro.

Starea în care se afla băiatul mai mare (murdar, cu haine rupte), aflat în mașină cu italianul în vârstă de 50 de ani, au fost cele care au atras atenția unor polițiști în timpul unui control de rutină. Aceștia au cerut să stea de vorbă cu mama băiatului. Ce au descoperit apoi le-a confirmat suspiciunile, dar i-a și șocat. Nu a fost nevoie de cercetări amănunțite ca să-și dea seama că femeia era pur și simplu o sclavă, care nu mai realiza ce i se întâmplă după atâția ani de tortură. Nu mai făcuse baie de un an, iar rănile de pe corp, cusute cu ață pescărească i-au cutremurat până și pe oamenii legii.

Legată de pat și de multe ori chiar de față cu cei doi copii, românca a trecut prin chinuri groaznice. De multe ori, copilul mai mare era chiar obligat să participe la ritualurile de tortură aplicate mamei lui.

Ea și cei doi copii au fost imediat mutați într-o altă casă, iar bărbatul - cu antecedente penale pentru abuzuri sexuale - a fost reținut miercuri dimineață și așteaptă din spatele gratiilor decizia judecătorilor.

Lamezia, acolo unde s-au petrecut aceste fapte oribile, este orașul italian în care Primăria a fost "desființată" din cauza mafiei. În cinci orașe din Calabria, printre care și Lamezia (unde se află și singurul aeroport internațional al regiunii), administratorii primăriilor au fost concediați pentru că ar fi favorizat mafioții și ar fi fost corupți.


sursa: romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5008 secunde