CAZ ȘOCANT în județul CONSTANȚA! Tată acuzat că și-a violat, ani la rând, fiica vitregă

506
2
CAZ ȘOCANT în județul CONSTANȚA! Tată acuzat că și-a violat, ani la rând, fiica vitregă - violinnoapteaderevelion138920432-1424445949.jpg

Articole de la același autor

Un individ din localitatea constănțeană Poiana a fost reținut, astăzi, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Dan Marian Neculăică este acuzat că "în perioada 2011-2013 a întreținut relații sexuale, în mod repetat, cu fiica sa vitregă minoră la data comiterii faptei în vârstă de 11-12 ani".


Copila, astăzi în vârstă de 14 ani, a povestit că ar fi fost violată încă de la vârsta de șapte ani, de bunicul din partea tatălui vitreg, care între timp a murit. Suspectul urmează să fie dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de act sexual cu un minor. 



Comentează știrea

RODICA
20 februarie 2015
super-oferta de lucru pentru toti!

Super-oferta de lucru pentru toti! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

vasile
20 februarie 2015
afaceri

Ai tot ce iti doresti in viata ta? Ai un plan specific cu ajutorul caruia sa obtii ce iti doresti in viata ta? Intra in afacerea VoipPrepay care te ajuta sa-ti deschizi propiul magazine on line pentru comercializarea de cartele ,plus asigurari,publicitate,telefoane si in curand si altele. . Castiga BANI din: incarcare cartele Orange, Vodafone, Cosmote; Discount 2% .. 4% la combustibil direct pe cardul A-CAR in statiile OMV / PETROM din RO si UE, cu asistenta rutiera gratuita; Discount la Asigurari, in curand si la Partenerii Comerciali, Producatori, in Turism …etc,din Cerinte:un PC si cunostinte minime de folosire. Detalii pt cei interesati va ofer prin email. Pentru cei interesati de detalii trimiteti mesajul "da vreau" la adresa de email [email protected] si promit sa va raspund cu informatii reale in cel mai scurt timp. NU MAI ASTEPTA!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2512 secunde