CAZ REVOLTĂTOR LA CONSTANȚA! UN BĂRBAT BEAT ȘI-A ÎNJUNGHIAT IUBITA ÎN ZONA GÂTULUI

1611
CAZ REVOLTĂTOR LA CONSTANȚA! UN BĂRBAT BEAT ȘI-A ÎNJUNGHIAT IUBITA ÎN ZONA GÂTULUI - ambulanta1407245339-1497351386.jpg
Ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de violență în familie, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurale Constanța, Postul de Poliție Cumpăna, l-au identificat pe Ion Iordache, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Cumpăna, bănuit de comiterea faptei. 


Astfel, în urmă cu 3 zile, la ora 23.55, bărbatul în cauză, aflat sub influența băuturilor alcoolice, și-ar fi agresat concubina, în vârstă de 46 de ani, pe care ar fi lovit-o cu un cuțit în zona gâtului, provocându-i leziuni care necesită 11-12 zile de îngrijiri medicale. 


Ion Iordache a mai fost în trecut depistat sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism, fiindu-i întocmit dosar penal. De asemenea, el este cunoscut ca fiind împătimit consumator de băuturi alcoolice. 


Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, iar ieri a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5608 secunde