CAZ REVOLTĂTOR LA CONSTANȚA! A dat cu mașina peste un polițist și i-a fracturat piciorul. Șoferul este liber!

10642
2
CAZ REVOLTĂTOR LA CONSTANȚA! A dat cu mașina peste un polițist și i-a fracturat piciorul. Șoferul este liber! - politistlovit-1505118193.jpg
Un polițist din localitatea Ostrov a fost lovit de un autoturism și a ajuns la spital, în timpul serviciului. Totul s-ar fi întâmplat în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 20.30, când un autoturism a fost tras pe dreapta în timpul unui control de rutină. 


Pentru că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, șoferul nu a fost de acord să coopereze cu polițiștii. Individul aflat la volan a călcat accelerația și a dat peste polițist, accidentându-l la unul dintre picioare. Omul legii a fost transportat la spital, cu fractură de picior. Șoferul este din Ostrov și este cercetat pentru ultraj, urmând ca procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia să stabilească încadrarea juridică. De menționat este că bărbatul care a lovit un polițist nu a fost nici măcar reținut. 



Comentează știrea

Lege
11 septembrie 2017
Lege

Închisoare pentru infractor și pieton pentru tot restul vieții lui

Arabu
12 septembrie 2017
Incompetenta !

Discutam degeaba la comentarii, cât timp legile sunt făcute de un pupincurista politic , cum este actualul ministru al justiției, Toader, polițiști sau alți funcționari agresați, nu vor avea protectie din partea legii.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 5.323 secunde