CAZ MEDICAL STRANIU, ÎN ROMÂNIA! Bebeluș născut cu două penisuri

2816
CAZ MEDICAL STRANIU, ÎN ROMÂNIA! Bebeluș născut cu două penisuri - bebelusinspital810x539-1539603891.jpg
Medicii din cadrul Spitalului de Obstetrică-Ginecologie din Ploiești se confruntă cu un caz medical fără precedent. Un copil s-a născut cu malformație rară: are două penisuri.

Copilul a venit pe lume sâmbătă, 13 octombrie, la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Ploiești. A fost născut pe cale naturală, iar mama nu a făcut până la momentul nașterii nicio ecografie. Medicii se tem ca băiatul să nu aibă și alte malformații ascunse, motiv pentru care băiețelul va fi transferat împreună cu mama sa la un spital din București pentru investigații amănunțite. 


"A fost o naștere normală, în schimb aș vrea să specificați că este vorba despre o pacientă care nu a fost niciodată la un consult până la naștere. Nu a făcut niciun fel de investigație în cursul sarcinii", a declarat medicul Călin Boeru, managerul Spitalului de Obstetrică-Ginecologie din Ploiești. Medicul a precizat că este prematur să se pronunțe în privința stării de sănătate a bebelușului pentru că micul pacient va avea nevoie de investigații de specialitate, scrie adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1923 secunde