Caz încurcat la Constanța! S-a dat jefuit, după ce "afacerile"cu banii furați din gestiune nu i-au ieșit

569
Caz încurcat la Constanța! S-a dat jefuit, după ce

Articole de la același autor

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 5.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 19 ani, operator al unei societăți comerciale ar fi fost amenințat de către două persoane, după care i-ar fi sustras 6.000 de lei, reprezentând încasările din ziua respectivă. 


Polițiștii au demarat cercetările în cauză, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cele sesizate nu se confirmă. 


În fapt, angajatul societății comerciale, la cererea celor două persoane, le-ar fi oferit suma de 1.750 de lei, bani din încasări, sub formă de împrumut, în schimbul a două telefoane mobile, bani care ar fi fost jucați la aparatele mecanice din incinta aceleiași societăți comerciale. 


În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 19 ani ar fi luat alți 4.680 de lei din încasări, bani pe care ar fi intenționat să și-i însușească pe nedrept.


Polițiștii continuă cercetările în vederea lămuririi situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun în astfel de situații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9075 secunde