CAZ INCREDIBIL! Un sinucigaș a dat poliția în judecată pentru că nu a fost salvat...la timp

531
CAZ INCREDIBIL! Un sinucigaș a dat poliția în judecată pentru că nu a fost salvat...la timp - imagescmsimage000044355-1525328807.jpg

Articole recomandate

Poveste ciudată în SUA, unde un bărbat de origine poloneză din Virginia îi dă în judecată pe polițiștii care l-au salvat pentru că nu au sărit la timp după el. Tânărul se scufundase într-o piscină. În consecință, bărbatul a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare, fapt care s-a tradus într-o factură uriașă emisă de spitalul unde a fost internat.

Mateusz Fijalkowski, care a încercat să-și ia viața în ziua de 26 mai 2016, într-o piscină, a dat în judecată opt polițiști și un salvamar, scrie Washington Post, preluat de digi24.ro.

Fijalkowski, acum în vârstă de 23 de ani, lucra pentru complexul Riverside Apartments din Fairfax County, care avea și o piscină.

În a treia zi la job, acesta a început să se poarte ciudat.

"I-au salva viața - nu a murit. O să dai în judecată pe cineva pentru că ți-a salvat viața?", se întreabă șeful poliției din Fairfax County, Edwin C. Roessler Jr.

Înainte să intre în piscină, bărbatul s-a certat cu oamenii de pe margine și i-a smuls unei fete brățara de pe mână (n.r brățara de intrare la piscină). Polițiștii au apelat la ajutorul unui ofițer care vorbea poloneză și a colegului de cameră al bărbatului pentru a-l calma, fără niciun rezultat.


În imaginile filmate de un bărbat care se afla în acea zi la piscină se poate vedea cum Fijalkowski intră în apă și stă acolo pentru două minute și jumătate. Atunci au sărit polițiștii după el. Bărbatul a fost resuscitat, după ce a suferit stop cardiac și respirator.

Potrivit reprezentanților companiei care administrează piscina, polițiștii au refuzat să-l lase pe salvamar să sară în apă după bărbat până când acesta a încetat să mai miște.

Fijalkowski a fost diagnosticat cu tulburare bipolară după acest incident și a avut nevoie de îngrijiri medicale până în data de 8 iunie. După externarea din spital a fost internat încă șase zile, de data aceasta pe secția de psihiatrie.

După acest episod bărbatul s-a întors în Polonia și spune că s-a ales cu o factură de 100.000 de dolari pentru îngrijirile medicale primite. Avocatul bărbatului spune că întreg incidentul și urmările lui puteau fi evitate, dacă se intervenea la timp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8532 secunde