CAZ DRAMATIC. A luat BAC-ul cu notă mare, s-a înscris la facultate, iar apoi s-a spânzurat

Duminică, 15 Iulie 2018
1356
Un tânăr de 17 ani din localitatea clujeană Vișagu, comuna Săcuieu, și-a luat viața, la doar două zile după ce a reușit să se înscrie la facultatea dorită.


Băiatul era extrem de stresat din cauza examenelor și se pare că a clacat, tocmai acum când tot greul trecuse, scrie Ziarul Clujean.

Până în clasa a VII-a adolescentul fusese în Spania, alături de părinți, iar după aceea a continuat studiile la școli din România. Într-un timp extrem de scurt, tânărul a fost nevoit să acumuleze foarte multă materie.

Voia să demonstreze că poate, dar se pare că această ambiție l-a ucis. Cel care l-a descoperit pe băiat agățat de un copac, din spatele locuinței părintești, este tatăl acestuia.

Tatăl i-a povestit reporterului că băiatul lui cel mare era extrem de silitor la școală, luase media 8,70 la examenul de Bacalaureat și joi se înscrisese la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, acolo unde își dorise.

În timp ce tatăl crede că băiatul și-a luat viața din cauza stresului acumulat cu învățatul, surse din anchetă spun că băiatul ar mai fi amenințat cu sinuciderea și se părea că ar avea și ceva probleme în dragoste.


Pagina a fost generata in 0.2565 secunde