Catastrofa navală din portul Midia. Precizări de ULTIMĂ ORĂ de la Administrația Porturilor

Miercuri, 04 Decembrie 2019
606
Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța a recuperat toate cadavrele de oi din dreptul navei Queen Hind, din aria delimitată de barajele antipoluare. Echipele sunt pregătite să intervină în cazul în care vor mai ieși la suprafața apei și alte cadavre.

"În ultimele zile, s-a acționat continuu, iar cadavrele recuperate au fost preluate de firma autorizată spre neutralizare.

Menționăm că în zona delimitată de barajele antipoluare nu au apărut irizații de combustibil, iar echipele CN Administrația Porturilor Maritime monitorizează evoluția situației", informează, prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea CN APMC.

Traficul navelor în portul Midia se desfășoară în condiții de siguranță, deși șenalul navigabil este parțial blocat, nefiind înregistrate întârzieri la sosirea sau la plecarea navelor în/din port.

De luni, 2 decembrie, au intrat în portul Midia trei nave, iar alte trei nave au părăsit portul. În perioada următoare, sunt avizate la sosire patru nave.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1925 secunde