X
X
Mai multe ştiri online:

Catastrofă aviatică! În aeronavă se aflau 191 de pasageri

Ştire online publicată Vineri, 07 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Un avion Boeing 737 care aparține companiei Air India s-a prăbușit la aterizare, vineri, în statul indian Kerala (sud-estul Indiei), informează Digi24.


Din primele informații de la fața locului, se pare că avionul s-a rupt în două, după aterizarea ratată pe aeroportul Kozhikode, fără să ia foc.


La bord se află aproape 200 de persoane. Din informațiile publicate de presa locală, doi pasageri și căpitanul aeronavei au murit, iar cel puțin 35 de persoane au fost rănite.


Un oficial citat de news18.com a declarat că "în continuare căutăm circa 100 de oameni". Căutările sunt dificile, din cauza întunericului și a posibilităților de a lumina pista, dar și din cauza ploii torențiale.


Aeronava a depășit pista de aterizare pe aeroportul din sud-estul Indiei, după un zbor pornit în Dubai.


Potrivit flightradar24.com, aeronava a ocolit de câteva ori aeroportul, înainte de încercarea de aterizare, cel mai probabil pentru a consuma combustibilul.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31449 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3885 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1453 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1253 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4955 secunde