Carnete de marinar false, confiscate de Garda de Coastă

229
Carnete de marinar false, confiscate de Garda de Coastă - carnetemarinarfalse-1431022769.jpg

Articole de la același autor

Un marinar sirian este anchetat de polițiștii de frontieră, după ce asupra lui au fost găsite două carnete de marinar falsificate. 


Oamenii legii au verificat, ieri, o navă sub pavilion Insulele Comore sosită în portul Constanța Sud Agigea din direcția Rusia. Un membru al echipajului, un sirian de 27 de ani, a prezentat un carnet de marinar, cu însemnele statului Tanzania, cu fotografia și datele sale. Totodată, în urma verificărilor su-plimentare, a fost descoperit și un alt carnet de marinar ce prezenta indicii de falsificare, cu însemnele statului Siria. 


Marinarul a recunoscut că și-a procurat carnetul cu însemnele statului tanzanian din Albania, de la un necunoscut și a plătit pe el 400 de dolari, dar nu știa că era falsificat. Despre carnetul de marinar cu însemne siriene, există suspiciunea că titularul a modificat în mod intenționat datele privind valabilitatea acestuia. 


Ambele carnete de marinar au fost ridicate în vederea expertizării de către specialiștii Compartimentului Expertiza Documentelor de Călătorie și Criminalistică din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, iar marinarul este anchetat penal pentru uz de fals.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5297 secunde