CARNAGIU la Iași / Mașină SPULBERATĂ de tren. 9 MORȚI și doi răniți

252
CARNAGIU la Iași / Mașină SPULBERATĂ de tren. 9 MORȚI și doi răniți - 5accidenttrenlaantibiotice-1378645119.jpg

Articole recomandate

UPDATE: Un copil de 13 ani a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul "Sfânta Maria", dar are șanse foarte mici de supraviețuire. I s-a făcut anestezie generală și este intubat, potrivit Ziarul de Iași.

UPDATE: Reprezentanții Poliției Județene Iași spun că în autoturismul lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată se aflau 11 persoane, iar în urma impactului nouă dintre acestea și-au pierdut viața, iar alte două au fost transportate în stare gravă la spital.


Patru persoane au murit, iar alte două au fost rănite grav, duminică după-amiază, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată de la marginea municipiului Iași, transmite Mediafax.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași, Silvia Bolohan, accidentul a avut loc la marginea municipiului Iași, în zona societății Antibiotice, la o trecere la nivel cu calea ferată, în autoturism aflându-se șase persoane.

În urma impactului, patru persoane din autoturism au murit, iar celelalte două sunt grav rănite.

"Sunt patru persoane decedate și doi răniți. Echipele de descarcerare se află la fața locului", a afirmat Silvia Bolohan.

Potrivit acesteia, este vorba despre o trecere semnalizată cu crucea lui Andrei.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, precum și polițiști.

Primele cercetări ale polițiștilor arată că șoferul autotusrimului nu s-ar fi asigurat la trecerea de cale ferată respectivă.

La ora transmiterii acestei știri, circulația feroviară în zonă este blocată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Șoferii constănțeni, educați cu…betoane!
Pagina a fost generata in 1.2428 secunde