Carderii prinși la Vama Veche au fost arestați

249
Carderii prinși la Vama Veche au fost arestați - arest1-1414927917.jpg

Articole de la același autor

Cei trei indivizi acuzați de falsificare de carduri bancare, prinși săptămâna aceasta în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, au ajuns după gratii, alături de un complice de-al lor.

Procurorii i-au reținut pe Mihai Cosmin Comănescu, Valentin Marian Lină și Cristian Ionuț Ursu, după ce au prinși când intrau în țară, pe la Vama Veche. Asupra lor au fost găsite 400 de carduri, precum și alte bunuri folosite în activitatea infracțională.

Cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, alături de Ștefan Căsăneanu.

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu luna septembrie 2014, inculpații, constituiți într-un grup infracțional organizat, în baza aceleiași rezoluții infracționale, au deținut echipamente hardware și software în scopul falsificării instrumentelor de plată iar în data de 20 iunie 2014 unul dintre inculpați a încercat să retragă numerar de la un ATM de pe raza municipiului Galați, folosind un card falsificat. De asemenea, există suspiciunea că o parte din inculpați se ocupau de montarea la bancomate pe teritoriul Turciei de dispozitive de tip skimmer, ce asigurau accesul fără drept la datele informatice de pe carduri bancare autentice și foloseau carduri bancare falsificate pentru retrageri de numerar pe teritoriul Turciei", au precizat anchetatorii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 19 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Arestat pentru furt!
Joi, 16 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : A fost arestată!
Duminică, 19 Octombrie 2014
Stire din Actual : Un actor celebru a fost arestat
Pagina a fost generata in 0.3293 secunde