CARANTINĂ ÎN CONSTANȚA. SUTE DE OAMENI VERIFICAȚI DE POLIȚIE!

Marţi, 01 Decembrie 2020
594
Având în vedere instituirea măsurii carantinei  zonale în municipiul Constanța, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse. În ultimele 24 de ore,  forțele de ordine au verificat 529 de persoane și 1200 de autovehicule, aplicând 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.500 de lei.


Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin elemente de dispozitiv mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafață cât mai mare, într-un interval de timp determinat.


„Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.
Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.


Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 


Pagina a fost generata in 0.2997 secunde