Carambol cu patru mașini pe drumul spre Năvodari

519
Carambol  cu patru mașini pe drumul  spre Năvodari - accident29820710016923100-1339941864.jpg
O persoană a fost rănită, patru mașini avariate, traficul îngreunat și mulți nervi consumați. De vină: o clipă de neatenție care a dus la petrecerea unui accident în lanț pe drumul care leagă Năvodari de stațiunea Mamaia.

Incidentul rutier a avut loc sâmbătă, la orele prânzului. Potrivit oamenilor legii, Bogdan V. se afla la volanul unei Dacii Logan și rula pe DC 86, dinspre Năvodari spre Constanța. În apropiere de aleea de acces în Campingul Pescăresc nu a încetinit și a lovit în plin un autoturism Skoda, condus de Marius N., care oprise pentru a vira la stânga. În urma impactului, Skoda a fost proiectată într-un Opel, aflat pe același sens de mers, iar apoi pe contrasens, într-un alt Opel.

Singurul rănit în urma accidentului a fost șoferul Skodei, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Doctorii au stabilit că a suferit doar un traumatism la brațul drept.

Potrivit Poliției Rutiere, incidentul a avut loc din cauza nerespectării distanței și vitezei regulamentare în trafic, motiv pentru care șoferul responsabil va fi cercetat pentru vătămare corporală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2409 secunde