Carambol cu bărci într-o capitală asiatică. Imagini surprinzătoare din Bangladesh

377
Carambol cu bărci într-o capitală asiatică. Imagini surprinzătoare din Bangladesh - poza-1618045019.jpg

Articole recomandate

Un canal navigabil este blocat de bărcile în care se află oamenii care trebuie să traverseze un râu ca să ajungă la serviciu. Imaginile uluitoare au fost surprinse în Bangladesh.


Azim Khan Ronnie a fotografiat din dronă bărcile de pe râul Buriganga, din Bangladesh, pline cu navetiștii care se luptă zilnic să traverseze râul pentru a ajunge la muncă, în orașul Dhaka.


Capitala Bangladeshului este una dintre cele mai dens populate din lume și găzduiește aproximativ 19 milioane de oameni. Azim a spus: „Calea navigabilă este destul de aglomerată dimineața, deoarece oamenii încearcă să ajungă la birou în timp util. Unii poartă măști, dar oamenii nu mai văd Covid-19 ca pe o problemă aici, deși cazurile sunt în creștere”.


„Bărcile sunt singura modalitate de a traversa această cale navigabilă, astfel încât oamenii se îngrămădesc în aceste bărci cu riscul de a se îmbolnăvi de Covid. Țara noastră nu a fost închisă, dar sunt multe restricții în vigoare”, a mai spus Azim, potrivit Profimedia, citat de Digi24.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7355 secunde