CAPTURA Poliției Constanța / Reținuți pentru braconaj de mistreți

302
1
CAPTURA Poliției Constanța / Reținuți pentru braconaj de mistreți - unnamed-1389720420.jpg

Articole de la același autor

Trei bărbați sunt anchetați de polițitii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, din cadrul Poliției Constanța, după ce au fost prinși cu 150 de kilograme carcasă de carne de porc mistreț. Potrivit polițiștilor, bărbații, identificați ca fiind Constantin Darac, Ion Ioniță și Ionel Rădoi sunt din Adamclisi și Poarta Albă, iar doi dintre ei au fost prinși, ieri, pe raza orașului Năvodari, în timp ce transportau carnea, ce nu a fost procurată conform prevederilor legale.


Întreaga cantitate de carne a fost predată către AJVPS Constanța, în vederea expertizării și stabilirii provenienței, totodată fiind indisponibilizat și autoturismul cu care a fost transporată aceasta.
Bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru braconaj, transport carne braconată și comercializare carne braconată. Indivizii au declarat oamenilor legii că au cumpărat carnea de la persoane necunoscute, de pe marginea drumului, însă se fac cercetări pentru a se stabili unde au vânat respectivii sau persoanele de la care au carnea.


Comentează știrea

10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China
12 martie 2015
10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China

Pull the rope tight tie the other end to the bottom of the rib on the far end. 10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China http://www.partytentforsale.com/10mx30m-transparent-camping-tent-high-peak-tent-tent-manufacturer-china.html

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Pescuit "la cușcă" în Marea Neagră
Marţi, 15 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : 80 kilograme de pește, confiscate
Luni, 14 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Afaceri ilegale cu icre de Manciuria
Pagina a fost generata in 0.5865 secunde