CAPTURĂ LA FRONTIERĂ. Aproape 1.400 de pachete de țigări de contrabandă, confiscate de GARDA DE COASTĂ

206
CAPTURĂ LA FRONTIERĂ. Aproape 1.400 de pachete de țigări de contrabandă, confiscate de GARDA DE COASTĂ - 1febrgardatigari-1612182725.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, vineri, 29 ianuarie, aproape 1400 pachete de țigări. 
Vineri, 29 ianuarie, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 30 de ani, la volanul  unui autoturism cu remorcă, înmatriculat în Bulgaria. În urma controlului efectuat asupra autoturismului și a remorcii, polițiștii de frontieră au descoperit, într-un spațiu special amenajat, în partea de jos a remorcii,  mai mulți saci din plastic în care se aflau 1.390 pachete cu țigări. Bunurile aparțineau șoferului, care nu deținea documente de proveniență. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 23.630 lei  a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori marcaje false peste limita prevăzută de lege.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6308 secunde