Când vor scădea cazurile de COVID în România? Anunţul făcut de ministrul Nelu Tătaru

191
Când vor scădea cazurile de COVID în România? Anunţul făcut de ministrul Nelu Tătaru - nelu-1600151690.jpg

Articole recomandate

România nu a trecut de primul val al epidemiei de coronavirus şi s-ar putea ca numărul de cazuri să scadă, dacă se respectă regulile, abia în noiembrie.


Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a făcut declaraţia luni seara, atunci când a fost întrebat când va veni valul doi al epidemiei în România.


"Stați să terminăm valul unu. Noi avem cea de-a doua fază a primului val sau a doua cocoașă, suntem în acel platou pe care intenționăm să-l menținem pe aceste două săptămâni în care vedem efectul de la începutul școlii, efect pe care trebuie să-l observăm în rândul copiilor, dar și în rândul profesorilor, sunt cei care intră în contact cu acești copii", a spus Tătaru, potrivit digi24.ro.


Şeful de la Sănătate a spus că numărul de cazuri de COVID ar putea să scadă după a doua jumătate a lunii octombrie, dacă sunt respectate restricțiile impuse.


"Respectarea regulilor ar trebui să ne lase în același platou, cu o creștere relativ mică a numărului de cazuri de la o zi la alta. În condițiile în care ne ducem spre începutul lui octombrie și vedem că gestionăm bine începutul acestei școli, ne va putea face ca spre jumătatea a doua a lui octombrie-noiembrie să avem și o scădere a numărului de cazuri, să nu uităm că va veni un sezon gripal, să nu uităm că există un sezon rece, că există patologie și comorbidități", a mai spus ministrul Sănătății.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7418 secunde