Când ajunge următoarea tranșă de vaccinuri anti-COVID în România. Anunțul făcut de autorități

278
Când ajunge următoarea tranșă de vaccinuri anti-COVID în România. Anunțul făcut de autorități - anticovid-1609142138.jpg

Articole recomandate

Noi tranşe din vaccinul anti-COVID-19 vor sosi în România în 29 şi 30 decembrie, a anunţat Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.


“Din informaţiile pe care le deţinem, în opt ţări s-a întârziat livrarea din cauza unor probleme tehnice ale producătorului. Astfel că, la acest moment ştim că vor sosi noi vaccinuri anti-COVID-19 în România, după cum urmează: în data de 29 decembrie în Bucureşti, Cluj şi Timişoara, iar în 30 decembrie în Braşov, Constanţa, Craiova şi Iaşi”, a precizat sursa citată.


Duminică, România a făcut un pas major spre revenirea la o viață normală, fără restricții. La ora 9:00, la Spitalul Matei Balș din Capitală a fost administrat primul vaccin împotriva COVID-19 din România, după ce sâmbătă, pe 26 decembrie, primele 10.000 de doze de vaccin au fost aduse în țară.


Numărul total de cadre medicale din cele 10 spitale din prima linie în lupta împotriva pandemiei cărora le-a fost administrată duminică prima doză de vaccin anti-COVID este de 960, conform unui comunicat remis de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.


Vaccinarea personalului medical din cele zece unităţi sanitare aflate în prima linie în lupta cu COVID-19 continuă luni şi marţi, după ce campania de imunizare din prima tranşă de vaccinuri, livrate în data de 25 decembrie, a debutat duminică dimineaţa.


Sursa: StirilePROTV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 27 Decembrie 2020
Stire din Eveniment : Care este starea actorului Bogdan Stanoevici
Pagina a fost generata in 0.5874 secunde