Campania de recrutare continuă! CE TREBUIE SĂ FACĂ CEI CARE VOR O CARIERĂ ÎN JANDARMERIA ROMÂNĂ

622
Campania de recrutare continuă! CE TREBUIE SĂ FACĂ CEI CARE VOR O CARIERĂ ÎN JANDARMERIA ROMÂNĂ - recrutarejandarmi-1463642831.jpg
20 de tineri din județul Constanța s-au arătat interesați de o carieră în Jandarmeria Română și au fost luați în evidență pentru susținerea examenelor de admitere în instituțiile de învățământ în care se formează viitorii jandarmi. Dintre aceștia, 10 s-au arătat interesați să urmeze cursurile Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din București și 10 să susțină examen la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" - Drăgășani și "Petru Rareș" - Fălticeni. Cererile de înscriere la concursurile de admitere mai pot fi depuse la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean "Mihail Kogălniceanu" Constanța, după cum urmează:


- până la data de 27 mai 2016 pentru Academia de Poliție;


- până la data de 29 iulie 2016 pentru școlile militare de subofițeri.


Informații suplimentare despre înscrierea la instituțiile militare de învățământ se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241/618969 int. 24557.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.0132 secunde