Camion răsturnat în sensul giratoriu, la ieșire din Valea Dacilor

304
1
Un camion s-a răsturnat, ieri, pe Drumul Județean 381, la ieșire din localitatea Valea Dacilor, în dreptul sensului giratoriu. Șoferul camionului, în vârstă de 50 de ani, a suferit o fractură de claviculă și un traumatism cranian, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii spun că accidentul a avut loc la ora 10.10 și că, din cauza neatenției în conducere, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanțul de scurgere al apelor pluviale, de pe marginea părții caro-sabile.

Tot ieri, un alt autoturism s-a răsturnat, în localitatea Mereni. Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, șoferul în vârstă de 60 de ani, este în stare de comă, cu traumatism cranian și la coloana vertebrală. 

Comentează știrea

costica
10 iunie 2016
opinie

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.451 secunde