Cadavrul unui tânăr, găsit lângă o mașină răsturnată în șanț

358
Cadavrul unui tânăr, găsit lângă o mașină răsturnată în șanț - deces2-1588661198.jpg

Articole recomandate

Cadavrul unui tânăr a fost găsit, marți dimineața, lângă o mașină răsturnată într-un șanț pe un drum județean, la ieșirea din orașul Mărășești, județul Vrancea. Polițiștii și procurorii au început o anchetă în acest caz.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vrancea, o femeie a anunțat marți dimineața că în timp ce se deplasa pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmești, într-o curbă deosebit de periculoasă a observat un autoturism în afara părții carosabile, iar în șanț, lângă mașină, un bărbat, posibil decedat.


Polițiștii care s-au dus la fața locului au stabilit că șoferul este un tânăr de 21 de ani, din județul Galați. Se pare că acesta a pierdut controlul volanului și după ce s-a răsturnat a reușit să iasă din mașină. Totuși, tânărul a murit, fiind găsit la câțiva metri distanță de autoturism.


"Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificat conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, din județul Galați, stabilindu-se faptul că în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmești, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin stânga, după care a intrat în coliziune cu șanț betonat. În urma impactului, conducătorul auto a coborât de la volan prin partea stângă, fiind găsit decedat în șanțul betonat, la o diferență de nivel de 4 metri", a anunțat IPJ Vrancea, conform antena3.


Procurorii și polițiștii continuă cercetările în acest caz. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7602 secunde