Cadavrul unei femei, găsit lângă o clădire dezafectată, după externarea acesteia din spital

180
Cadavrul unei femei, găsit lângă o clădire dezafectată, după externarea acesteia din spital - constanta15028961401508747322153-1554709024.jpg

Articole recomandate

Polițiștii au demarat o anchetă după ce cadavrul unei femei a fost găsit lângă o clădire dezafectată, în cartierul Copou din municipiul Iași, după câteva săptămâni de la externarea acesteia din spital, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).


Purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana Buștiuc, a declarat, pentru Agerpres, că un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a văzut un cadavru lângă o clădire dezafectată din zona rezidențială Copou. Aceeași persoană semnala că animalele devoraseră parțial corpul victimei.

"La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Lângă cadavrul femeii a fost găsită o sacoșă cu actul de identitate și documente medicale. Este vorba de o femeie de 79 de ani, din comuna Românești. Pe la mijlocul lunii martie, fiica acesteia a sesizat poliția că mama sa nu a mai ajuns acasă după ce a fost externată din spital. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Se fac cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt. S-a dispus și efectuarea necropsiei pentru a stabili cauza decesului", a afirmat reprezentanta IPJ Iași.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.158 secunde