Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 18.000 lei, confiscate la Vama Veche

194
Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 18.000 lei, confiscate la Vama Veche - xbunuri-1631277860.jpg
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 18.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

Joi, 9 septembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua transport regulat pe ruta Turcia – România. Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în cala destinată bagajelelor 73 articole de îmbrăcăminte, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau unui un bărbat în vârstă de 39 ani, cetățean român, care a declarat că a achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

Toate produsele, în valoare de peste 18.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6628 secunde