Bunuri contrafăcute, descoperite de polițiștii din Constanța

124
Bunuri contrafăcute, descoperite de polițiștii din Constanța - 20113-1574239453.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov-Silistra au descoperit, ascunse într-un autoturism condus de un cetățean moldovean, 71 de articole vestimentare inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute și 48 produse de marochinărie fără documente legale.


În data de 19.11.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov - Silistra, județul Constanța, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Moldova, cetățeanul moldovean I.I., în vârstă de 32 de ani.


În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în bagajele personale, 71 de articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. De asemenea, au fost descoperite și 48 articole de marochinărie, fără documente de proveniență.


Produsele susceptibile a fi contrafăcute, precum și cele fără documente legale, în valoare totală de aproximativ 17.140 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, aplicând totodată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Tudor Giurgiu, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 1.5883 secunde