Bulgari prinși în timp ce pescuiau ilegal, în România

186
Bulgari prinși în timp ce pescuiau ilegal, în România - peste1326455740-1445862571.jpg

Articole de la același autor

Au trecut ilegal frontiera pentru a pescui în apele teritoriale românești cu plase interzise de lege. Potrivit anchetatorilor, Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, pe brațului Ostrov al Dunării o ambarcațiune cu motor, în care se aflau foi bărbați.

Oamenii legii i-au identificat pe cei doi bărbați ca fiind T.D., de 50 ani și K.I., de 38 ani. 


"Aceștia au fost depistați în timp ce scoteau din apă două plase monofilament, în lungime totală de 150 metri, pe care le folosiseră pentru a pescui. Uneltele de pescuit au fost confiscate iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "trecere frauduloasă a frontierei de stat", faptă prevăzută de art. 262, alin 1 C.P și "producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasa de tip monofilament", faptă prevăzută de art.64,lit. k din OUG 23/2008", se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă. 


Polițiștii de frontieră au predat bulgarilor ambarcațiunea pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, cei doi bărbați au ajuns în custodia autorităților bulgare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6425 secunde