BUCURIE TRANSFORMATĂ ÎN TRAGEDIE! Trei ELEVI AU MURIT ÎNECAȚI, după ce s-au dus să sărbătorească terminarea examenului de Evaluare Națională

Miercuri, 21 Iunie 2017
4035
Trei elevi în clasa a VIII-a au vrut să se bucure că au terminat examenele la Evaluarea națională și au mers la scăldat, însă au sfârșit înecați. Doi adolescenți din orașul Segarcea, care merseseră la scăldat după ultima probă a Evaluării Naționale, s-au încecat, miercuri, trupurile neînsuflețite ale acestora fiind recuperate de către scafandri.


Miercuri după-amiază, după examenul la matematică, Marinel Pită (15 ani) și Alexandru David (15 ani) au mers la scăldat o baltă din spatele Gării Segarcea. Pe malul apei se mai aflau mai mulți tineri, colegi ai celor adolescenți, care au observat că la un moment dat cei doi adolescenți nu au mai ieșit din apă.

"La fața locului au fost trimise de la Secția Segarcea un echipaj cu o autospecială, iar de la Detașamentul 1 Craiova au fost trimise o ambulanță SMURD și scafandri. De asemenea, a fost solicitată intervenția echipajelor medicale de pe elicopterul SMURD", a declarat Tania Vîlceanu din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Oltenia.

Inițial, pe mal a fost adus trupul unuia dintre tineri, însă după mai bine de 30 minute, timp în care s-au făcut manevre de resuscitare, a fost declarat decesul acestuia. Scafandrii au reușit să recupereze și trupul neînsuflețit al celui de-al doilea adolescent.

Un incident similar a fost înregistrat tot astăzi în localitatea mehedințeană Șimian, unde un adolescent în vârstă de 15 ani a mers la scăldat în râul Topolnița. El susținuse proba la matematică la Evaluare Națională și își anunțase părinții că merge cu prietenii pentru a mânca o înghețată.

Potrivit reprezentanților ISU, băiatul a intrat în apă deși nu știa să înoate, iar unul dintre colegii săi a sunat la 112 și a povestit că acesta nu a mai ieșit la suprafață.


sursa: observator.tvArticole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1725 secunde