Braconieri prinși în cârligul legii. Iată ce au "pescuit" poliștii de frontieră

186
Braconieri prinși în cârligul legii. Iată ce au
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acționat pe linia combaterii braconajului piscicol, identificând opt persoane care pescuiau în perioada de prohibiție. Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Tulcea l-au identificat pe P.A. în vârstă de 33 ani, domiciliat în județul Constanța, care transporta șapte plase tip monofilament și cantitatea de 20 kilograme pește. În aceeași zi, în intervalul orar 11.00 – 12.45, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Pardina i-au prins în flagrant pe B.A.C. de 20 ani, B.C. de 24 ani și C.C. de 56 ani, domiciliați în județul Tulcea, care pescuiau cu două unelte tip prostovol, având capturată cantitatea de 12 kilograme pește.


Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă i-au identificat pe I.T. de 27 ani și C.V. de 61 ani, domiciliați în județul Constanța, care dețineau trei plase tip monofilament, respectiv o unealtă de pescuit tip halău. În aceeași zi, în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Chilia i-au surprins pe C.P. de 42 ani și V.C. de 60 ani, domiciliați în județul Tulcea, în timp ce pescuiau cu o unealtă înțepătoare cu dinți metalici, având capturată cantitatea de 8 kilograme pește. 


Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cele 10 plase tip monofilament în lungime de 370 metri și cele patru unelte de pescuit comercial, iar cantitatea de 40 kilograme pește a fost predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale. Persoanele în cauză sunt cercetate pentru pescuit prin orice metode și mijloace a peștilor și a altor viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, deținere și folosire a plaselor de pescuit tip monofilament și deținere sau folosire la pescuit de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit comercial".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.407 secunde