Borcea vrea să iasă din pușcărie. Omul de afaceri a cerut contopirea pedepselor

236
Borcea vrea să iasă din pușcărie. Omul de afaceri a cerut contopirea pedepselor - cristiborceainchisoare43901100-1552309045.jpg

Articole recomandate

Cristian Borcea este așteptat la Curtea de Apel București, unde se va lua în discuție, luni, cererea formulată de fostul acționar al Dinamo de contopire a ultimei pedepse, primită în dosarul Retrocedării plajelor din Constanța, cu cea din dosarul Transferurilor.


Cristi Borcea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, iar dacă magistrații vor admite cererea lui Borcea, ultima pedeapsă va fi contopită cu cea de 7 ani și 10 luni la care acesta a fost condamnat în dosarul Transferurilor, iar din condamnarea rezultată vor fi scăzute zilele pe care acesta le-a executat deja.

În urmă cu câteva săptămâni, Cristian Borcea a reușit să obțină transferul din celulă în închisoarea-spital Rahova invocând, istoricul său medical – cardiopatie ischemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicație cu metale grele, insomnie, dislipidemie. Cererea lui de transfer nu a fost urmarea unei urgențe medicale, dar nici nu putea fi respinsă, pentru că trebuia să se stabilească dacă bolile de care suferă necesită menținerea lui în spitalul penitenciar pe durata detenției sau el poate să stea în celulă.

Pe data de 8 februarie, Cristian Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare alături de Radu Mazăre (9 ani de închisoare) și Nicușor Constantinescu (5 ani de închisoare), fostul acționar al Dinamo predându-se Poliției la scurt timp de la pronunțarea deciziei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.077 secunde