Bombă de 200 de kilograme, găsită lângă un complex rezidențial

317
Bombă de 200 de kilograme, găsită lângă un complex rezidențial - alerta-1595261113.jpg

Articole recomandate

Clienții unui supermarket și ai altor 4 magazine din Ploiești au fost evacuați de urgență, în urmă cu două ore, după ce pe un șantier din apropiere a fost descoperită o bombă de aviație neexplodată, din al doilea război mondial.


Proiectilul de 200 de kilograme trebuia extras din zona cu grijă, iar misiunea pirotehniștilor s-a dovedit a fi dificilă și periculoasă.


O echipă de muncitori care lucrează la construcția unui ansamblu rezidențial în nordul orașului a dat de proiectil, în momentul în care excavatorul a săpat mai adânc în pământ.


Oamenii au sunat imediat la 112 și piorotehniștii de la inspectoratul pentru situații de urgență Prahova au izolat rapid zona. Bomba nu putea fi detonată pe șantier, pentru că la nici 100 de metri se afla supermarketul plin de cumpărători. Specialiștii au luat decizia de a evacua circa 300 de oameni din magazine și au chemat la fața locului un echipaj de la unitatea specială de intervenție din Ciolpani, specializat în ridicarea muniției. Misiunea acestuia s-a încheiat cu bine, în urmă cu puțin timp.


Sursa: stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.7561 secunde