Bloc în flăcări din cauza tabloului electric

160
Bloc în flăcări din cauza tabloului electric - ddd-1579684758.jpg

Articole recomandate

Locatarii unui bloc de locuințe din Anina s-au autoevacuat, în noaptea de marți spre miercuri, din cauza unui tablou electric care a luat foc la mansarda imobilului, potrivit Agerpres.

"Două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere din cadrul Secției de Pompieri Oravița, au acționat de urgență, la un incendiu care a izbucnit la tabloul electric al apartamentului de la mansarda unui bloc de locuințe din Anina. În sprijinul pompierilor a sosit și o autospecială de stingere, cu pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Anina. Incendiul a cuprins acoperișul blocului și exista pericolul de propagare la întregul apartament și la locuințele învecinate, locatarii blocului, chiar dacă puțini la număr, autoevacuându-se. Pompierii au reușit să localizeze și să stingă incendiul în cel mai scurt timp și nu s-au înregistrat victime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic" al județului Caraș-Severin, Adrian Manofu.

În urma incendiului a ars plafonul locuinței pe o suprafață de aproximativ patru metri pătrați și un perete din scândură. Valoarea bunurilor distruse se ridică la aproximativ 3.000 lei, iar a bunurilor salvate la 200.000 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3093 secunde