Pe Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu"

"Black Sea Air Show", ediția I

282

Articole de la același autor

Aeroportul din Mihail Kogălniceanu găzduiește, sâmbătă, un eveniment aviatic de excepție: prima ediție a "Black Sea Air Show".

Astfel, vă puteți bucura de spectacolul de pe cer oferit de piloții de la Aeroclubul României, Forțele Aeriene Române și Regional Air Services. În cadrul evenimentului, pasionații de zbor pot admira echipamente aeronautice, dar și mașini de epocă. În plus, cei care doresc să savureze preparate tradiționale românești sau internaționale au la dispoziție un food court. Iar organizatorii spun că surprizele nu se opresc aici. Intrarea este liberă. Accesul publicului va fi permis începând cu ora 10.30, iar demonstrația aeriană are loc în intervalul orar 12.30 - 17.30.

Organizatorii au anunțat că aeronavele Eurofighter Typhoon, aparținând Italian Air Force, și-au anunțat participarea la Black Sea Air Show. Eurofighter Typhoon este un avion multi-rol de vânătoare bimotor.

Italian Air Force efectuează la Mihail Kogălniceanu misiuni de poliție aeriană alături de aeronave ale Forțelor Aeriene Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6572 secunde