Bișnițari sancționați de jandarmi, la Piața Obor

364

Articole de la același autor

Jandarmii au surprins în Constanța două persoane care doreau să vândă, fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege, 27 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport (treninguri, mai multe perechi de pantofi sport și blugi) susceptibile de a fi contrafăcute.
Duminică, 14 februarie, ora 9.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în apropierea „Pieței Obor” din municipiul Constanţa, au surprins două persoane în timp ce comercializau, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege,  27 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport, susceptibile de a fi contrafăcute. 
Luate la întrebări, persoanele nu au putut prezenta documentele de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare 27 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6376 secunde