X
X
Mai multe ştiri online:

Bișniță cu haine "la preț avantajos", pe plaja din Eforie

Ştire online publicată Vineri, 07 August 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Foto: IJJ CONSTANTA
Bișniță cu haine
În cursul zilei de ieri, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța  au depistat o persoană care oferea spre comercializare mai multe articole vestimentare "la preț avantajos", pe plaja din stațiunea  Eforie.  
Femeia în cauză nu avea documente de proveniență a bunurilor respective, acestea fiind inscripționate cu numele unor mărci cunoscute.


Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală și l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție pentru continuarea cercetărilor.


Totodată, jandarmii au aplicat ieri 11 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 5250 lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.12/1990  privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.
"Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile abilitate", au transmis reprezentanții IJJ Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3572 secunde