Bicicletă furată din Mamaia, găsită după o lună de Poliție

301
Bicicletă furată din Mamaia, găsită după o lună de Poliție - cumsaprotejezibicicletaimpotriva-1626168979.jpg

Articole de la același autor

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 12 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat un bărbat, de 45 de ani, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 9 iunie, acesta ar fi sustras o bicicletă, prin demontarea sistemului antifurt, din garajul unui bloc situat în stațiunea Mamaia. Prejudiciul, în valoare de 1.700 de lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


UPDATE. Dosarul a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Potrivit acestora, bărbatul este recividist și este anchetat pentru furt calificat.

„În data de 9.06.2021, în jurul orelor 16:00, inculpatul G. G.-I., prin îndepărtarea sistemului antifurt, a sustras bicicleta marca „Adriatica Pesaro”, aparţinând persoanei vătămate B. R.-I., din garajul subteran al unui imobil din stațiunea Mamaia, jud. Constanţa”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5642 secunde