Beți și fără permise de conducere, la volan

302
Beți și fără permise de conducere, la volan - beti-1549208298.jpg

Articole de la același autor

În week-end, polițiștii constănțeni au surprins la volan mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere. Spre exemplu, oamenii legii au identificat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 2A, în localitatea Crucea, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Și la Topraisar, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 395 în localitatea Chirnogeni, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Un alt șofer fără permis a fost prins la Lumina. Bărbatul în cauză a refuzat să fie condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenței unor substanțe cu efect halucinogen în organism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5436 secunde