X
X
Mai multe ştiri online:

Bebeluș "uitat" în mașină, în parcarea unui mall. Părinții erau la cumpărături

Ştire online publicată Miercuri, 24 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
sursa foto: digi24.ro
Bebeluș
Doi părinți din Cluj sunt acuzați că și-au lăsat bebelușul singur în mașină, timp de o oră, în pacarea unui centru comercial din oraș, cât au stat la cumpărături, scrie digi24.ro


Alertați de țipetele bebelușului, oamenii au sunat la 112 și au semnalat cazul autorităților. De teamă să nu pățească ceva mai grav micuțul, martorii au vrut să spargă geamul mașinii, dar s-au temut că vor fi apoi puși chiar ei sub acuzare, scrie publicația Știri de Cluj.

"A fost găsit într-o mașina un bebeluș care plângea foarte tare, părinții lui l-au lăsat acolo în jur de o oră, iar ei au intrat la cumpărături, când a fost scos copilul din mașină suspina de la atâta plâns", a povestit un martor.

"Oamenii au vrut să spargă geamul, doar că nu l-au spart de teamă că o să fie ei acuzați dupa aceea. Au sunat și la poliție și între timp au ajuns părinții, după cel puțin 40 de minute de când oamenii s-au sesizat", a declarat un martor.

"A fost un apel prin 112, dar la câteva minute s-a revocat pentru că s-au întors părinții. Au fost identificați cei doi părinți și vor veni pentru a discuta cu polițiștii. Ulterior se vor urma pașii legali", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, citată de digi24.roDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3908 secunde