BCCO face cercetări în cazul dealerului prins cu 17 kilograme de canabis

267
BCCO face cercetări în cazul dealerului prins cu 17 kilograme de canabis - 11161650x330-1605367621.jpg

Articole recomandate

Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) face cercetări în cazul dealerului prins cu circa 17 kilograme de canabis şi aproape 1,7 milioane de lei ce ar proveni din traficul de droguri, fiind un cerc mai mare de suspecţi, potrivit unui poliţist al BCCO Bucureşti.


Acesta a susţinut, sâmbătă, o conferinţă de presă unde, sub protecţia anonimatului, a afirmat că banii obţinuţi din droguri erau investiţi în continuare în stupefiante.


"E un cerc mai mare de suspecţi, în continuare verificăm şi facem cercetări despre asta (...) Banii ulterior erau investiţi în droguri pentru a extinde reţeaua în permanenţă", a precizat el.


Poliţistul a menţionat că drogurile erau procurate din Spania, Olanda şi erau vândute preponderent în zona de nord a Capitalei - Otopeni, Pipera.


"Cluburi de lux în momentul de faţă nu prea funcţionau, dar aveau deja clienţi demult stabiliţi şi vindeau cantităţi importante de cocaină, canabis", a declarat reprezentantul BCCO. Potrivit acestuia, drogurile erau introduse în ţară în special pe cale rutieră, ascunse în pachete.


El a precizat că dealerul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic internaţional de droguri de mare risc şi de risc, după ce în noaptea de 9 noiembrie a fost prins în flagrant delict în Otopeni, în timp ce transporta pregătite pentru vânzare 20 de grame de cocaină, 59 de comprimate de ecstasy, 150 de grame de canabis şi 15 grame de haşiş. Asupra lui au fost descoperiţi 12.728 de lei şi 300 de leva ce ar proveni din traficul de droguri.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7184 secunde