Băut și drogat la volan

367
Băut și drogat la volan - bautsidrogat-1434901522.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 20 de ani, din Constanța, a dat dovadă de o inconștiență ieșită din comun. A consumat alcool și droguri, iar apoi s-a urcat la volan fără să se gândească, preț de o secundă, că ar putea provoca o tragedie. Ghinionul l-a urmărit, el fiind implicat într-un accident rutier.

Coliziunea s-a produs, ieri dimineață, în jurul orei 07.00. Protagonistul este un alt tânăr de 20 de ani. Potrivit polițiștilor de la Rutieră, șoferul se deplasa la volanul unui autoturism marca Chevrolet, pe strada Vârful cu Dor. La intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu, mașina acestuia a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW, condus de un alt tânăr de 20 de ani. Martorii accidentului au sunat la 112, iar la locul coliziunii s-au deplasat polițiștii și cadrele medicale.

Șoferul Chevroletului a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații suplimentare. Agenții de poliție i-au testat pe conducători cu aparatul Drager și au stabilit că șoferul BMW-ului are o alcoolemie de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, anchetatorii au stabilit că tânărul se află sub influența substanțelor stupefiante. Polițiștii l-au escortat pe acesta la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6852 secunde